Ikke logget ind
Navn Forkortelse Beskrivelse
ArkivalieronlineSA eller AOPå Arkivalieronline kan du se originale protokoller og dokumenter. Arkivalier er en fællesbetegnelse for gamle dokumenter, sager og protokoller. Arkivalieronline indeholder over 18 millioner enkelte billeder af arkivalier.
Dansk Demografisk DatabaseDDA eller DDDSøgesystem på de indtastede folketællinger, kirkebøger, skifteprotokoller, udvandrede og andre kilder.
DIS DanmarkDISDIS-Danmarks formål er at skabe et forum for databehandling i slægts-, personal- og lokalhistorie.
Family SearchFSAmerikanske Family Search har millioner af data som kan søges i, samt egne kopier af nogle af de danske kirkebøger. Deres egne kopier er tit af bedre kvalitet end dem fra SA/AO, og andre gange er der tale om nogle andre versioner.
Politiets RegisterbladeHar du slægtninge, der har boet i København mellem 1890 og 1923? Så har du gode muligheder for at finde dem i Politiets registerblade. For på den tid fungerede politiet som vore dages Folkeregister. Derfor kan du i registerbladene finde oplysninger om, hvor og hvornår dine københavnske slægtninge er født, hvad de har levet af, hvor de har boet – og måske andet. Prøv selv!
Danskeaner.dkDanskeaner.dk - En integreret søge database og slægtsprogram for den kvalitetsbevidste slægtsforsker. Danskeaner mener at du skal have ro og fred i dit slægtsarbejde, derfor foregår søgning og indtastning af data i reklamefrit miljø.
Wadschier.dkWadschier.dk - Slægtsforskning og digitaliserede kilder. Wadschier.dk er udveksling af slægtsforskning, tilgængeliggøre materiale til brug i slægtsforskning samt kildeindtastning direkte via hjemmesiden. Her finder man mange affotograferede arkivalier som ikke findes hos SA/AO
Slægtens HistorieSlægtens Historie arbejder med slægtsforskning på et videnskabeligt grundlag og alle udførte projekter er veldokumenterede med kildehenvisninger.
dk-gravsten.dkdk-gravsten.dk - et projekt der går ud på at bevare de gamle gravsten for eftertiden som en del af den nationale kulturarv. Link til fotograferede kirkegårde i Danmark som en hjælp til slægtsforskere i ind og udlandet.
SlægtsforskningDansk gruppe til diskussion og udveksling vedr. slægtsforskning og genealogi på dansk ell. engelsk.
Scandinavian Genealogical ResearchInternational gruppe til diskussion og udveksling vedr. Skandinavisk slægtsforskning og genealogi på engelsk.
Denne side viser nogle af de links indenfor dansk slægtsforskning og genealogi som Danish Family Search kan anbefale til andre slægtsforskning, familie træ, genealogisk forum, dansk genealogi, kirkebøger, folketællinger, arkivalieronline, arkivalier online