Ikke logget ind

FAQ

Er det gratis at bruge siden?
Ja, det er gratis og forbliver gratis at søge på alle indtastede poster. Data’ene er offentlige tilgængelige og det er et krav fra Rigsarkivet at data bliver gratis stillet til rådighed. For visse nyere poster skal man dog være logget ind og have erkendt at data kun benyttes til privat brug før man kan se navnene. Der er også betalt medlemsskab på DFS, og det er hvis man ønsker ubegrænset adgang til Familiedatabasen eller automatiske emails når ens gemte søginger finder nye poster.

Har i tilladelse fra Rigsarkivet til at bruge data?
Ja vi har skriftelig tilladelse fra Rigsarkivet til at bruge dataene.

Jeg har fundet fejl i en indtastning, hvad gør jeg?
Vi skelner mellem tydningsfejl og indtastningsfejl. Hvis kirkebogen er skrevet korrekt kan vi rette søgefelterne. Hvis det er en tydningsfejl vil vi gerne rette. Hvis indtastningen er fortaget via Rigsarkivet, anbefaler vi at disse også kontaktes. Vi anbefaler man laver en fejlmelding via systemet. Dette kræver at man er registeret bruger. Dette gøre via menu punktet "Brugere".

Når jeg forsøger at se et opslag i en kirkebog når tælleren kun til 50%?
Tryk på "åben opslag" så tvinger vi systemet til at hente en ny version af opslaget. Hvis det ikke hjælper, så skyldes det at opslaget ikke kan hentes hos Rigsarkivet. Send os en email med link til den kirkebog du ikke kan åbne.

FAQ FAQ